1. Magyaros menü

Állítson össze Magyaros menüt egy alkalomra a hozzá illő italokkal, valamint terítsen meg 2 főre!

Menü:
  • Leves: Gulyás erőleves
  • Előétel: Hortobágyi húsospalacsinta
  • Főétel: Bélszínérmék magyarosan
  • Desszert: Somlói galuska; Fekete kávé
Italok:

Aperitif:

  • Tokaji Szamorodni száraz Tokaji Kereskedőház 2008 évjárat

Borok:

  • Előétel: Somlói Juhfark    Györgykovács pince 2007 évjárat
  • Főétel: Villányi Cabernet Sauvignon  Gere Tamás pince  2006évjárat Barrique
  • Desszert: Tokaji aszú 5 puttonyos  Disznókő pincészet  2000 évjárat

Digestive:

  • Remy Martin V.S.O.P. Cointreau

Feladat

© 2013 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode